logo
  • Facebook

REDUTOX® Program

Kollegáink a helyszínen mintázzák meg a takarmányokat – szükség esetén a takarmány összetevőket –. A vizsgálatokat cégünk ELISA-teszttel végzi, aminek a segítségével kellő információhoz jutunk a takarmányok toxinterheltségéről. A talált eredmények alapján készítjük el célzottan a telephelyre és az adott terhelésre vonatkozó ajánlatunkat.

Az ajánlatot egy szakmai megbeszélés is megelőzi, amikor a telephelyen dolgozó szakemberekkel is megbeszéljük az esetlegesen jelentkező problémákat amelyek kapcsolatba hozhatóak a talált mikotoxin terheltséggel. Ezek után kerül sor a termék összeállítására és adagolási javaslatára.

Pro-Feed Kft a REDUTOX® toxinsemlegesítő termékcsaláddal olyan állattartókat célzott-céloz meg, akik egy nyilvánvalóan egyre súlyosabb gazdasági károkat okozó problémára adekvát és gyors választ szeretnének adni. Cégünk úgy látja, hogy a jövőben csak az olyan állattenyésztő gazdaságok életképesek akik hajlandóak minél részletesebb információkat gyűjteni saját gazdaságukról, ezeket elemezni és olyan termékeket használni, ami az ő körülményeik között a leghatékonyabban működik.