logo
  • Facebook

Aminosav alapú biostimulátorok a biztos hatásért

A Terra-Sorb(R) egy aminosav alapú növény kondicionáló termékcsalád, amely enzimatikus hidrolízis útján kerül előállításra. A termékek 18 szabad aminosavat tartalmaznak, amelyek elősegítik a növények stressz tűrését, az egyre többször előforduló időjárási anomáliák okozta károk legyőzésében. Az AminoQuelant(R) aminosavakból és tápanyagokból álló termékcsalád, amely növeli a növény által igényelt tápanyagok felszívódását és szállítási kapacitását

Az AminoQuelant(R) Zn termékünk nemcsak a cink hiányt pótolják, hanem kondicionálnak amiosav tartalma miatt, így kétszeresen védhetjük kukoricánkat a negatív hatásoktól. Ezek lehetnek szél okozta problémák, jégkár, aszálykár, belvíz miatti gondok, illetve fitotoxikus tünetek. A cink egy auxin nevű hormont termel a kukoricában, amely egy növekedési hormon. Ez segíti a kukoricát a negatív körülmények átvészelésében, hogy magasabb terméseredményeket érhessünk el.

A Terra Sorb(R) Foliar-t és AminoQuelant(R) termékeket azon termelőknek ajánljuk, akik a genetikai potenciált szeretnék kihozni kukoricájukból, illetve a termőterületük a lent látható térképen kékkel jelöltrészeken található. Ezeken, talajokon a termőréteg cink hiányban szenved, a táblákon nem szabad elhanyagolni a cink pótlását. Mindenképpen érdemes az AminoQuelant(R) Zn növénykondicionálót alkalmazni Terra Sorb(R) Foliar kiegészítéssel együtt, hogy fokozni tudjuk a hozamot, a kukorica tömegét és minőségét. Így kedvezőbb beltartalmat érhetjük el, melyet később a jószágok is meghálálnak.

Kizárólagos magyarországi forgalmazó:

Pro-Feed Kft.
info@profeed.hu
0628541031 www.profeed.hu